3 comments

  • יעקב

    ידיד יקר
    מורי ורבי
    בנוגע לחלב אני מסכים שהוא משובח ורצוי,
    אך האם אפשר לקרוא לחלב של תנובה חלב?
    כידוע,תנובה מפרידה בתהליך כימי את החלב לכל רכיביו,שומן,מים,לקטוז וכו,
    ואח”כ מחברת בחזרה לפי תוכנית כבקשתך.
    האם לאחר כל התהליך הלא טיבעי הזה ניתן להינות מטובו של החלב,ומתכונותיו הבריאות?
    תודה על תשובתך

    • פרופ' חיים גמליאל

      לי לא ידוע על תהליכי ‘פירוק והרכבה’ של החלב כדוגמת אלו שתיארת. גם אנשי תנובה אינם יודעים מהיכן מצוצות הטענות הללו. לכן, כמו תמיד, אינני קובע את דעתי על סמך מידע חסר אמת.

  • פרופ' חיים גמליאל

    כולם חומרים מאושרים ע”י מיטב ארגוני הבריאות ולעיתים קרובות מדובר בחומרי שימור שמקורם במזונות מן השורה.